Saltar a continguts

CÀRITAS INTERPARROQUIAL DE CERVERA

Navegació

Menú principal

Projectes

Projecte conjunt amb Creu Roja, CAP, INS Antoni Torroja i el Departament de Benestar perquè voluntaris, juntament amb alumnes, ofereixin un servei d?estimulació amb l'objectiu de retardar el deteriorament cognitiu a les persones que tenen dificultats per sortir del seu domicili.

Imatge de complement

Projecte de recollida de minves: excedents alimentaris que per diversos motius (data de caducitat pròxima, embolcalls malmesos?) ja no són adequats per la seva venda però són aptes per ser consumits.

Imatge de complement Ampliar imatge
Programa Família i Infància

El servei va adreçat als nens i nenes que assisteixen al servei de suport educatiu i que tenen dificultats d'aprenentatge, de conducta,..
Amb el servei també s'ofereix una escola de pares mensual per treballar diferents aspectes educatius dels infants.

Imatge de complement Ampliar imatge

Projecte iniciat al gener de 2016 amb l'objectiu de garantir l'accés normalitzat a les activitats extraescolars esportives i disminuir els efectes de la pobresa en els infants que no participen a cap activitat

Imatge
Programa Família i Infància

El servei va adreçat a nens i nenes de 6 a 11 anys de Cervera que es trobin en situació de risc i/o exclusió social, fracàs escolar, baix rendiment escolar i dificultats econòmiques de la família.

Imatge de complement Ampliar imatge

En aquest programa es realitzen diferents serveis a les residències de Cervera, a persones que viuen soles o que han d’anar al metge i no tenen ningú que els pugui acompanyar.

Les persones que es troben de pas a Cervera són ateses a l'oficina de Càritas de 9 a 13 hores i per les tardes i nits a les dependències de la policia local. L'ajut que se'ls ofereix és un entrepà i beguda calenta, roba i en casos de condicions metereològiques extremes allotjament puntual.